Gecertificeerde
Magento-ontwikkelaars
voor Groningen

Wij zijn een van de toonaangevende Magento agentschappen in Duitsland. Samen met onze klanten en Magento implementeren we moderne, hoogwaardige en toekomstbestendige e-commerce oplossingen. Sitewards is een officiële Magento Professional Solution Partner voor advies, creatie, implementatie, maatwerk en exploitatie van internationale e-commerce oplossingen. Momenteel hebben we geen kantoor in Groningen, maar we werken graag voor klanten in Nederland. We willen u graag bezoeken of leren kennen via een videoconferentie. Vertel ons over uw project. Wij adviseren u graag.

Magento bureau i Groningen
Magento referentie Pluradent Magento referentie Schramm Betten
Succesvolle e-commerce voor onze klanten
Referenties

Meer dan 40 gecertificeerde deskundigen

Wij zijn bekroonde en gecertificeerde Magento ontwikkelaars, cloud infrastructuur experts, UX ontwerpers, consultants en projectmanagers. Wij denken ondernemend en zijn zeer ervaren in agile projectmanagement. (Scrum Alliance gecertificeerde producteigenaar en Scrum Master)

Magento Master Award gecertificeerde Magento ontwikkelaars gecertificeerde Magento front-end developers Gecertificeerde Magento Solution Specialist

Officiel Magento 2 partners

Als Trained Solution Partner is Sitewards één van de eerste gecertificeerde Magento 2 bureaus. Op basis van een nieuwe architectuur biedt Magento 2 een aanzienlijke verhoging van de prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid voor de realisatie van complexe e-commerce projecten.

magento 2 trained partner logo
We zijn magento

Magento Audit

Laat de kwaliteit van uw Magento systeem controleren door gecertificeerde Magento ontwikkelaars. In een gedetailleerd rapport ontvangt u informatie over de updatebaarheid, veiligheid, prestaties en storingen van uw webwinkel. Daarnaast leert u in welke mate er schoon ontwikkeld en gedocumenteerd is en in welke mate de Magento coderingsstandaarden zijn nageleefd.

Magento Performance Review

Onze experts analyseren uw bestaande Magento systeem, identificeren beveiligings- en/of prestatieproblemen en zorgen ervoor dat deze worden opgelost. Met onze ervaring van meer dan 100 Magento projecten kennen we alle mogelijke kwetsbaarheden en valkuilen. Het doel: optimale prestaties voor een topklantervaring

Berater-Foto
Magento Security Scan

Magento Security Scan

Scan your Magento installation now for security issues and update status.

Magento Marketshare

Marktleider Magento

Magento behoort tot de top van de wereldwijde e-commerce sites en is de meest populaire winkelsoftware, ver voor op andere systemen. De internationale partner setup, een combinatie van industrie-, hosting- en oplossingspartners, aangevuld met een unieke community, heeft een open source softwareproduct gecreëerd dat zelfs aan de meest veeleisende eisen voldoet.

Marketshare data: askhivemind.com

Magento partner

Al 20 jaar lang implementeren we moderne, hoogwaardige en toekomstgerichte e-commerce projecten. Sitewards is sinds jaar en dag een officiële Magento partner voor advies, implementatie en verdere ontwikkeling van winstgevende oplossingen in Duitsland en Europa.

Magento Professional Partner
contacteer ons