Certificerede
Magento-udviklere
til Malmö

Vi er et af de førende Magento-agenturer i Tyskland. Sammen med vores kunder og Magento implementerer vi moderne, højtydende og fremtidssikre e-handelsløsninger. Sitewards er den officielle Magento Professional Solution Partner til rådgivning, oprettelse, implementering, individualisering og drift af internationale e-handelsløsninger. Vi har i øjeblikket ikke et kontor i Malmö, men vi elsker at arbejde for virksomheder i Danmark. Vi vil gerne besøge dig eller lære dig at kende via videokonference. Fortæl os om dit projekt. Vi rådes med glæde.

Magento agentur i Malmö
Magento Referenz Pluradent Magento Referenz Schramm Betten
Vellykket e-handel for vores kunder
REFERENCER

Mere end 40 certificerede eksperter

Vi er multi-prisvindende og certificerede Magento-udviklere, cloud-infrastruktureksperter, UX-designere, konsulenter og projektledere. Vi tænker iværksætteri og er meget erfarne inden for smidig projektstyring. (Produktejer og Scrum Master certificeret af Scrum Alliance)

Magento Master Award certificerede Magento-udviklere certificerede Magento front-end udviklere certificerede Magento-løsninger

Officiel Magento 2 partner

Som en uddannet løsningspartner er Sitewards et af de første certificerede Magento 2-agenturer. Baseret på en ny arkitektur tilbyder Magento 2 en betydelig stigning i ydeevne, fleksibilitet og skalerbarhed til implementering af komplekse e-handelsprojekter.

magento 2 trained partner logo
Vi er magento

Magento-revision

Få kvaliteten af dit Magento-system kontrolleret af certificerede Magento-udviklere. En detaljeret rapport giver dig oplysninger om opdateringsevne, sikkerhed, ydeevne og funktionsfejl i din webshop. Du vil også finde ud af, i hvilket omfang ren udvikling og dokumentation er blevet udført, og i hvilken udstrækning Magento-kodningsstandarderne er blevet overholdt.

Magento Performance Review

Vores eksperter analyserer dit eksisterende Magento-system, identificerer sikkerhedshuller og / eller ydelsesproblemer og sikrer, at de bliver løst. Med vores erfaring fra over 100 Magento-projekter kender vi alle potentielle svage punkter og faldgruber. Målet: optimal ydelse for en top kundeoplevelse

Berater-Foto
Magento Security Scan

Magento Security Scan

Scan your Magento installation now for security issues and update status.

Magento Marketshare

Markedsleder Magento

Magento er den mest populære shop-software blandt de bedste e-handelswebsteder over hele verden, langt foran andre systemer. Den internationale partneropsætning, en kombination af industrielle, hosting- og løsningspartnere, suppleret med et unikt samfund, har skabt et open source-softwareprodukt, der opfylder selv de mest krævende krav.

Marketshare data: askhivemind.com

Magento partner

Vi har implementeret moderne, højtydende og fremtidssikre e-handelsprojekter i 20 år. Sitewards har været en officiel Magento-partner i mange år til rådgivning, implementering og videreudvikling af rentable løsninger i Tyskland og Europa.

Magento Professional Partner
kontakt os