Certifierade
Magento-utvecklare
för Trondheim

Vi är en av de ledande Magento-byråerna i Tyskland. Tillsammans med våra kunder och Magento implementerar vi moderna, högpresterande och framtidssäkra e-handelslösningar. Sitewards är den officiella Magento Professional Solution Partner för konsultation, skapande, implementering, individualisering och drift av internationella e-handelslösningar. Vi har för närvarande inte ett kontor i Trondheim men vi älskar att arbeta för företag i Sverige. Vi vill besöka dig eller lära känna dig via videokonferens. Berätta om ditt projekt. Vi rekommenderas gärna.

Magento byrå i Trondheim
Magento-referens Pluradent Magento-referens Schramm Betten
Framgångsrik e-handel för våra kunder
Referenser

Mer än 40 certifierade experter

Vi är flera prisbelönta och certifierade Magento-utvecklare, experter på molninfrastruktur, UX-designers, konsulter och projektledare. Vi tänker entreprenörskap och har mycket erfarenhet av smidig projektledning. (Produktägare och Scrum Master certifierad av Scrum Alliance)

Magento Master Award certifierade Magento-utvecklare certifierade Magento front-end-utvecklare Certifierad Magento Solution Specialist

Officiel Magento 2 partners

Som utbildad lösningspartner är Sitewards en av de första certifierade Magento 2-byråerna. Baserat på en ny arkitektur erbjuder Magento 2 en betydande ökning av prestanda, flexibilitet och skalbarhet för att genomföra komplexa e-handelsprojekt.

magento 2 trained partner logo
Vi er magento

Magento revision

Få kvaliteten på ditt Magento-system kontrollerat av certifierade Magento-utvecklare. En detaljerad rapport ger dig information om uppdatering, säkerhet, prestanda och fel i din webbshop. Du kommer också att ta reda på i vilken utsträckning ren utveckling och dokumentation har genomförts och i vilken utsträckning Magento-kodningsstandarderna har uppfyllts.

Magento Performance Review

Våra experter analyserar ditt befintliga Magento-system, identifierar säkerhetsgap och / eller prestandaproblem och ser till att de löses. Med vår erfarenhet av över 100 Magento-projekt känner vi alla till potentiella svagheter och fallgropar. Målet: optimal prestanda för bästa kundupplevelse

Berater-Foto
Magento Security Scan

Magento Security Scan

Scan your Magento installation now for security issues and update status.

Magento Marketshare

Marknadsledare Magento

Magento är den mest populära butiksprogramvaran bland de bästa e-handelswebbplatserna i världen, långt före andra system. Den internationella partneruppsättningen, en kombination av industri-, värd- och lösningspartner, kompletterad med ett unikt samhälle, har skapat en öppen källkodsprogramvara som uppfyller även de mest krävande kraven.

Marketshare data: askhivemind.com

Magento partner

Vi har implementerat moderna, högpresterande och framtidssäkra e-handelsprojekt i 20 år. Sitewards har varit en officiell Magento-partner i många år som har rådgivit, implementerat och vidareutvecklat lönsamma lösningar i Tyskland och Europa.

Magento Professional Partner
kontakta oss